Produsele tale americane preferate livrate direct la tine acasă!

Băcănia noastră americană este disponibilă în 4 limbi: franceză, engleză, spaniolă și italiană. Cu toate acestea, poți comanda produse alimentare americane din catalogul nostru cu peste 1 200 de produse; livrăm în țara ta!
Și, cine știe, poate că într-o bună zi, magazinul My American Market va fi disponibil și în limba ta!
Happy shopping ;)

Descoperă

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Cumpără

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Cumpără

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Cumpără

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Cumpără

Welcome! My American Market este un magazin online de produse alimentare americane, dedicat tuturor îndrăgostiților de Statele Unite și expatriaților americani. Catalogul nostru conține peste 1 200 de produse importate chiar din SUA!


Trimite-ți papilele la plimbare și lasă-te sedus de mâncarea americană!

Ai chef să descoperi produse emblematice din Statele Unite, dar și noi arome și produse rafinate surprinzătoare fără să te miști din fotoliu? My American Market este băcănia americană ideală pentru tine: am adunat cele mai tari produse americane pentru ca tu să le găsești ușor!

Adoptă „American Way Of Life”!

Celebra „comfort food” pe care o vezi în filmele și serialele americane face parte din viața ta de zi cu zi datorită magazinului My American Market. Dulapurile tale dau pe dinafară de Pop Tarts, de Reese's, de Hershey's, de pastă tartinabilă Fluff, de Jelly Belly, de sucuri Root Beer și Mountain Dew, de sosuri pentru salată Hidden Valley, de Twinkies, de produse pentru Thanksgiving, Mac and Cheese, de carne uscată Jack Link's, de Cheetos, de cereale Lucky Charms sau de Froot Loop. Toate produsele de negăsit în Franța și la care visai sunt acum la un clic distanță! Nu mai trebuie să aștepți cu nerăbdare întoarcerea prietenului plecat în vacanță în State ca să guști toate produsele americane ;)

De ce să alegi My American Market pentru a-ți comanda produsele americane?

Peste 1 200 de produse americane importate din SUA: cereale, dulciuri, bomboane, ciocolată, sucuri, sosuri etc.

Livrare rapidă în România și în întreaga Europă a cumpărăturilor tale din băcănia americană.

O comunitate alcătuită din mii de fani ai produselor din SUA. Vino și tu! Trimite-ți papilele la plimbare și lasă-te sedus de mâncarea americană!

Colete pregătite
în 24h,
de luni până vineri

Livrare la prețuri
ATRACTIVE

9 ANI
de experiență
în comerțul electronic

SATISFACȚIE
sau
banii înapoi!

Peste 35,000 de clienti ne consideră AMAZING!