Vaši najljubši ameriški izdelki so vam dostavljeni neposredno na dom!

Naša ameriška trgovina z živili obstaja v 4 jezikih: francoskem, angleškem, španskem in italijanskem. Lahko pa naročite ameriške živilske izdelke iz našega kataloga več kot 1200 izdelkov, ki jih dostavimo v vašo državo!
In kdo ve, morda bo nekega dne My American Market na voljo v vašem jeziku!
Happy shopping ;)

Odkrijte

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Kupite

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Kupite

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Kupite

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Kupite

Dobrodošli! My American Market je spletna ameriška trgovina z živili, namenjena ljubiteljem ZDA in ameriškim izseljencem. Naš katalog vsebuje več kot 1200 izdelkov, uvoženih neposredno iz ZDA!


Svoje brbončice popeljite na potovanje in se pustite zapeljati ameriški hrani!

Želite odkriti vodilne izdelke Združenih držav Amerike, pa tudi nove okuse in presenetljive poslastice, ne da bi se premaknili iz svojega doma? My American Market je idealna ameriška trgovina z živili za vas: izbrskali smo najboljše ameriške izdelke, do katerih imate enostaven dostop!

Sprejmite "American Way Of Life"!

Znana "comfort food", ki jo lahko vidite v ameriških filmih in serijah, bo postala del vašega vsakodnevnega življenja zahvaljujoč My American Market. Vaše omarice so polne izdelkov, kot so Pop Tarts, Reese's, Hershey's, Fluff Spread, Jelly Belly, brezalkoholni pijači Root Beer in Mountain Dew, solatni preliv Hidden Valley, Twinkies, izdelki za Thanksgiving, Mac and Cheese, suhomesnati izdelki Jack Link's, Cheetos, δημητριακά Lucky Charms ali Froot Loop. Vsi izdelki, ki jih niste našli v Franciji in o katerih ste sanjali, so zdaj oddaljeni le en klik! Ni več treba nestrpno čakati, da bi se vrnil prijatelj s počitnic v ZDA, da bi poskusili vse te ameriške izdelke ;)

Zakaj naj izberete My American Market za naročanje ameriških izdelkov?

Več kot 1200 ameriških izdelkov, uvoženih iz ZDA: žitarice, sladice, sladkarije, čokolade, brezalkoholne pijače, omake …

Hitra dostava nakupov ameriških živil v Sloveniji in po vsej Evropi

Skupnost na tisoče ljubiteljev ameriških izdelkov. Pridružite se jim! Svoje brbončice popeljite na potovanje in se pustite zapeljati ameriški hrani!

Paket bo pripravljen
v 24 urah od
ponedeljka do petka

Dostava
po
NIZKIH
cenah

9 LET
izkušenj
v e-trgovini

zadovoljni
ali vračilo
kupnine

+ 35,000 kupcev meni da smo AMAZING!