Jouw favoriete Amerikaanse producten rechtstreeks aan huis geleverd!

Onze Amerikaanse winkel is er in 4 talen : Frans, Engels, Spaans en Italiaans. Maar je kunt jouw Amerikaanse voedingsmiddelen gewoon bestellen uit onze catalogus met meer dan 1200 producten, want wij leveren ook in jouw land!
En wie weet is My American Market binnenkort ook in jouw taal beschikbaar!
Happy shopping ;)

Ontdek nu!

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Kopen

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Kopen

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Kopen

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Kopen

Welcome! My American Market is een webshop met Amerikaanse voedingsmiddelen speciaal voor alle liefhebbers van de Verenigde Staten en Amerikaanse expats. In onze catalogus staan meer dan 1200 producten die rechtstreeks uit de USA zijn geïmporteerd!


Ontdek alle smaken en laat je verleiden door Amerikaans eten!

Wil jij vanuit je luie stoel de iconische producten uit de Verenigde Staten proeven en nieuwe, verrassende smaken en lekkernijen proberen? My American Market is dan de ideale Amerikaanse winkel voor jou: wij hebben het beste van het beste uit Amerika opgesnord, zodat jij die gemakkelijk kunt vinden!

Beleef de « Américan Way Of Life »

Het beroemde «comfort food» dat je vaak ziet in Amerikaanse films en series, kan ook deel uitmaken van jouw dagelijks leven, dankzij My American Market. Straks puilen jouw kasten uit met Pop Tarts, Reeses, Hersheys, Fluff smeerpasta, Jelly Belly, Root Beer oder Mountain Dew, Hidden Valley, Twinkies, Thanksgiving producten , Mac and Cheese, gedroogd vlees van Jack Link, Cheetos, Lucky Charms ontbijtgranen of Froot Loop. AL die producten die in Nederland niet te vinden zijn en waar je zo’n zin in had, zijn nu nog maar een muisklik verwijderd! Niet langer ongeduldig wachten op de terugkeer van die vriend die op vakantie ging in de States en al die Amerikaanse producten mee terug zou nemen;)

Wat maakt My American Market de beste plek om je Amerikaanse producten te kopen?

Meer dan 1200 Amerikaanse producten geïmporteerd uit de USA: ontbijtgranen, toetjes, snoepjes, chocola, frisdrank, sauzen...

Snelle levering van je voedselproducten uit de US in Nederland, België en heel Europa.

Een community met duizenden fans van de producten uit de USA. Sluit je aan!

Pakket binnen
24u klaargemaakt van
maandag tot en met vrijdag

Levering
tegen
SCHERPE
prijzen

9 JAAR
ervaring
in E-Commerce

TEVREDEN
of
geld terug!

Mehr dan 35,000 klanten vinden ons AMAZING!