Kedvenc amerikai termékeidet egyenesen hozzád szállítjuk!

Amerikai élelmiszerboltunk 4 nyelven érhető el: francia, angol, spanyol és olasz. Az amerikai élelmiszereket azonban megrendelheted a több mint 1200 terméket tartalmazó katalógusunkból, és rendelésedet az országodba szállítjuk!
És ki tudja, a My American Market talán egy napon a te nyelveden is elérhető lesz!
Örömteli vásárlást kívánunk ;)

Fedezd fel

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Vásárlás

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Vásárlás

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Vásárlás

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Vásárlás

Üdvözlünk! A My American Market egy amerikai élelmiszereket árusító online bolt az Egyesült Államok szerelmesei és a külföldön élő amerikaiak számára. Katalógusunk több mint 1200 terméket tartalmaz, melyeket egyenesen az Egyesült Államokból importálunk!


Utaztasd el az ízlelőbimbóidat egy messzi országba, és hagyd, hogy az amerikai finomságok elcsábítsanak!

Szeretnéd felfedezni az Egyesült Államok legnépszerűbb termékeit, az új ízeket és a meglepő ínyencségeket anélkül, hogy elmennél otthonról? Akkor a My American Market, az amerikai élelmiszerek boltja, ideális választás: összegyűjtöttük az amerikai termékek legjavát, hogy minél könnyebben elérd őket.

Az „Américan Way Of Life” vár rád.

Az amerikai filmekben és sorozatokban látható, sok híres „comfort food”, most a te mindennapjaidat is boldogabbá teheti a My American Market jóvoltából. A szekrényedet csurig töltheted finomságokkal: Pop Tarts sütikkel, Reese's és a, Hershey's édességekkel, Fluff kencékkel, Jelly Belly, Root Beer és Mountain Dew üdítőkkel, Hidden Valley salátaöntetekkel, Twinkies nyalánkságokkal, Hálaadás napi termékekkel, Mac and Cheese tésztákkal, Jack Link's szárított húsokkal, Cheetos ropogtatnivalókkal, vagy Lucky Charms és Froot Loop gabonapelyhekkel. Minden olyan Magyarországon nem kapható termék, amelyről eddig csak álmodtál, most már csak egy kattintásnyira van tőled! Nem kell többé türelmetlenül várnod az Államokban vakációzó barátok visszatérését, hogy az amerikai termékeket megkóstold ;)

Miért érdemes a My American Marketet választani az amerikai termékek megrendeléséhez?

Több mint 1200 Egyesült Államokból importált amerikai termékkel várunk: gabonapelyhekkel, desszertekkel, édességekkel, üdítőitalokkal, szószokkal, stb.

Az amerikai élelmiszerboltban leadott rendelésedet gyorsan házhoz szállítjuk Magyarországon és egész Európában.

Az amerikai termékek több ezres rajongótáborának közössége vár. Csatlakozz hozzájuk!

24 órán
belül összekészített csomag
hétfőtől péntekig

ALACSONY
szállítási díjak

9 éves
e-kereskedelmi
tapasztalat

ELÉGEDETTSÉG
vagy
pénzvisszatérítés!

 

több mint 35,000 vásárló adott nekünk csodálatas értékelést!