Få levert amerikanske varer direkte på døra!

Vår amerikanske kolonialbutikk finnes på fire språk: fransk, engelsk, spansk og italiensk. Likevel, kan du velge blant over 1200 produkter som du kan bestille og få levert hjem til deg i ditt hjemland!
Og hvem vet, kanskje My Amercan Market blir tilgjengelig på ditt språk en dag!
God handel ;)

Finn ut mer

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Kjøpe

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Kjøpe

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Kjøpe

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Kjøpe

Velkommen! My American Market er en online kolonialbutikk for de som er helfrelst på USA og for amerikanere bosatt i Norge. Katalogen vår inneholder over 1200 varer importert direkte fra USA!


Legg ut på en kulinarisk reise og la deg forføre av amerikansk mat!

Vil du smake på USAs mest kjente matvarer, men også oppdage nye og spennende smaker uten å måtte gå ut av stuen din? My American Market er den ideelle kolonialbutikken for deg: vi har oppsporet de beste amerikanske produktene på markedet så du kan få tilgang til dem enkelt!

Gå for « the American Way Of Life »

Den berømte « comfort food » som du kjenner fra amerikanske filmer og tv-serier blir en del av hverdagen din takket være My American Market. Skapene dine er fulle av Pop Tarts, Reese's, Hershey's, pålegget Fluff, Jelly Belly, leskedrikkene Root Beer og Mountain Dew, dressingen Hidden Valley, Twinkies, Thanksgiving-varer, Mac and Cheese, Jack Link's tørket kjøtt, Cheetos, frokostblandingene Lucky Charms eller Froot Loop. Alle disse produktene som er umulig å finne i Norge, er bare et klikk unna! Det er ikke lenger nødvendig å vente på at en venn kommer hjem fra ferie i USA og tar med seg amerikanske matvarer til deg ;)

Hvorfor velge My American Market for å bestille amerikanske produkter?

Over 1200 amerikanske produkter importert fra USA: frokostblandinger, desserter, godteri, sjokolade, leskedrikker, sauser…

 

Rask levering av varer fra USA til Norge og i hele Europa

Et fellesskap med tusenvis av American Food-fans. Bli med du også! Legg ut på en kulinarisk reise og la deg forføre av amerikansk mat!

Kolli klar på
24 timer,
mandag - fredag

Lave
priser
på levering

9 års
erfaring
innen netthandel

fornøyd
eller
pengene tilbake!

Over 35,000 kunder synes vi er AMAZING!