Tvoje omiljene američke proizvode dostavljamo izravno kod tebe!

Naša američka trgovina postoji na 4 jezika: francuskom, engleskom, španjolskom i talijanskom. Usprkos tome, ti možeš naručiti američke prehrambene proizvode iz izbora u našemu katalogu od preko 1200 proizvoda, a mi vršimo dostavu u tvoju zemlju!
A tko zna, možda će jednoga dana My American Market biti dostupan i na tvojem jeziku!
Sretno u kupnji ;)

Otkrijte što ima

MOUNTAIN DEW SODA

1.49€

Kupite

CHEETOS CRUNCHY FLAMIN' HOT

1.39€

Kupite

HARRY POTTER CHOCOLATE WAND

12.09€

Kupite

REESE'S CUP (2CUPS)

2.19€

Kupite

Dobrodošli! My American Market je online butik s američkom hranom posvećen svima onima koji vole Sjedinjene Države i američkim iseljenicima. Naš katalog sadrži više od 1200 proizvoda koji se uvoze izravno iz SAD-a!


Pusti da ti okusi putuju ustima i da te zavede američka kuhinja!

Želiš li otkriti vodeće proizvode iz Sjedinjenih Američkih Država, ali i nove okuse i iznenađujuće poslastice, a da uopće ne izlaziš iz svog doma? My American Market je idealna američka trgovina mješovitom robom za tebe: istražili smo i pronašli najbolje od najboljih američkih proizvoda i ovdje im možeš pristupiti bez poteškoća!

Usvoji „American Way Of Life”

Proslavljena „hrana za utjehu“ koju možete vidjeti u američkim filmovima i serijama dio je tvoje svakodnevice zahvaljujući trgovini My American Market. Tvoji ormarići prepuni su slatkiša Pop Tarts, Reese's, Hershey's, namaza Fluff, Jelly Belly, gaziranih pića Root Beer i Mountain Dew, preljeva za salatu Hidden Valley, bombona Twinkies, proizvoda za Dan zahvalnosti, Mac i Cheese, sušenog mesa Jack Link's, Cheetosa, žitarica Lucky Charms pa čak i Froot Loopsa. Svi proizvodi koji se ne mogu pronaći u Francuskoj i o kojima si sanjao su odsada na dohvat ruke jednim klikom! Nema više potrebe da nestrpljivo čekate povratak onog prijatelja s odmora u Americi kako biste okusili sve američke proizvode ;)

Zašto odabrati My American Market kad si naručuješ američke proizvode?

Više od 1200 američkih proizvoda koji se uvoze iz SAD-a: žitarice, deserti, bombone, čokolade, gazirana pića, preljevi…

Brza dostava onoga što kupiš u Američkoj trgovini u Hrvatskoj i diljem Europe

Zajednica tisuća ljubitelja proizvoda iz SAD-a. Pridružite im se! Pusti da ti okusi putuju ustima i da te zavede američka kuhinja!

Paketi se pripravljaju
24H
od ponedjeljka do petka

Isporuka
po
UTVRĐENIM
cijenama

9 GODINA
iskustva
u e-trgovini

ZADOVOLJSTVO
ili
vraćamo novce!

Više od 35,000 klijenata smatra da smo mi AMAZING!